Subiect: despre pacat
View Single Post
Vechi 30.01.2008, 11:04:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Karmen
Niciodata nu m-am gandit ca-mi insel sotul. Am avut o multime de discutii pe tema relatiei sexuale dintre noi si am ajuns sa ne certam de la asta aproape zilnic. Pana la urma, vazand ca relatia noastra familiala se duce de rapa pentru simplul fapt ca el nu mai voia sa facem sex, m-am decis sa fac cu altcineva. acum totul e ok: eu am ceea ce-mi lipsea in familie, nu mai sunt nervoasa, nu ma mai cert cu nimeni, sotul meu e multumit ca nu-i mai cer sa facem sex.... totul decurge normal. Deci nici macar nu cred ca-l insel, dimpotriva, tot ce fac e ca sa ne fie bine in familie. Nu-mi iubesc nici amantul, nici pe cei cu cate m-am culcat, deci nu am inselat dragostea sotului meu.
Din pacate, totu-i inselaciune, ce iti este tie bine acum se numeste desfranare si nu ai rezolvat nimic ci din potriva, totul s-a dus de rapa. Poate rezolvarea cea mai buna intru onoare si cu pacatul cel mai mic din toate cele, era divortul , daca intradevar vroiai sa salvezi ceva. In situatia de fata nu ai salvat nimic , ci din potriva , ce era de salvat, s-a dus de rapa. Amagire diavoleasca Carmen , e astfel de traire . Pana la urma urmei , ce ai iubit mai mult ?
Reply With Quote