View Single Post
Vechi 16.03.2015, 12:50:29
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Așa e, doamnă Anita.

Domnul Dumnezeu să aibe milă de noi toți.

Îmi amintesc de un Cuvânt al lui Dumnezeu:

I Timotei 6, 10-11:

10. Că iubirea de argint este rădăcina tuturor relelor și cei ce au poftit-o cu înfocare au rătăcit de la credință, și s-au străpuns cu multe dureri.
11. Dar tu, o, omule al lui Dumnezeu, fugi de acestea și urmează dreptatea, evlavia, credința, dragostea, răbdarea, blândețea.

Vai de ei, toți franco-latinii, în ziua judecății lor...
Asta dovedeste ca esti un bun cunoscator al scripturilor.
Dar sa nu ne pripim ,nu stim cum ii va judeca Domnul pe cei care sunt catolici ,dar putem presupune ca nu va fi la fel de ingaduitor cu cei care au lepadat botezul ortodox.
Eu cred ca esti totusi un pic radical.
Cineva tocmai mi-a deschis ochii zilele trecute ,chiar nu stiam de ce Domnul Hristos a vorbit in parabole ucenicilor pt ca fariseii sa nu inteleaga.
Mi-a zis ca de fapt Hristos a vrut sa ii fereasca de cunoastere pe cei care nu sunt pregatiti sa primeasca cuvantul lui Dumnezeu dar vor fi intrebati la Judecata daca au stiut.Pentru ca altfel vor fi judecati cei care stiu .Ca sa ii fereasca de o osanda mai mare ,din dragoste fata de ei Domnul nu le-a explicat parabolele.Pentru ca ei tot in ratacirea lor ar fi ramas .
Asa si tu ,din dragoste pt cei care nu sunt ortodocsi cred ca ar trebui sa nu mai fii atat de vehement. Mai ales ca ei nu au adus nici o vorba despre asta ,tu ai deschis discutia.
Cel mai important este sa ne vedem de mantuirea noastra. De fapt toti sfintii parinti despre asta vorbesc ,sa ne ingrijim de propria mantuire.
Reply With Quote