Mihai, dar dacă am făcut parte din aceași echipă a școlii de teatru? :)
Dar dacă am fost în aceași echipă de teatru, care a luat locul 1? :)
Ei? Ce zici de asta? Te-ai gândit la acestea, domnule avocat?
Dar dacă Emilian are un frate geamăn? Care poate sunt eu, sau nu sunt eu, sau îi cunosc pe amândoi, sau suntem vecini de bloc, ne știm de mici, sau altele.
Deci punctele 1,2,3,4 nu sunt mincinos. Nu poți dovedi ce vorbești. Și când nu poți dovedi, faci acuzați nefondate și... tu ești mincinos :)
Hai să terminăm prostiile copilărești, și să revenim la Sfintele Icoane.
Nu doresc să acorde nimeni credit vieții mele private, eu nu mă consider cineva, dar din viața mea, dezvălui orice este de folos spre mântuire aproapelui meu, cu drag, fiindcă nu am nimic de ascuns.
Și nici nu vreau să am vreodată ceva de ascuns.
Și nici fanatic nu sunt și nu o să fiu vreodată. Dar bine intenționat! DA! Asta sunt și așa vreau să mor! Să adorm în Domnul.
Ci doresc ca toți să acorde credit Sfintei Scripturi, Bibliei, Sfinților Părinți, credinței, prin logică și rațiune, prin empiric și faptic. Să acorde credit dogmaticii, istoriei și patrologiei. Și se vor mântui. Amin. :)
Iartă-mă dacă te-am smintit sau tulburat. Ieși din erezie.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 13.03.2015 at 16:17:54.
|