View Single Post
Vechi 13.03.2015, 16:02:41
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Deci să fie clar, îl cunosc pe Emilian personal, avem multe puncte comune, suntem prieteni, și atât e de știu.

În rest, nu ajută pe nimeni cu nimic la mântuire viețile private ale nimănui, decât ce vrea fiecare să spună. Și se spune cu un scop.
Stai, stai, că n-am terminat.

Deci, susții că nu ești Emilian. Buuun.

Emilian susține pe alt forum că e: campion la șah, premiat la teatru și vânzător la un magazin bisericesc.

Tu susții aici că, deși nu ești Emilian, ești: campion la șah, premiat la teatru și vânzător la un magazin bisericesc. (Observă că pe alea cu licențele în teologie nici nu le mai pun la socoteală).

Rezultă, logic, următoarele variante, ca fiind singurele posibile și mutual exclusive:

1. Emilian cel de pe celălalt forum e sincer, tu nu ești Emilian, dar îți arogi meritele lui - deci ești un mincinos.

2. Tu și Emilian sunteți una și aceeași persoană, deci ești un mincinos.

3. Tu ești sincer, nu ești Emilian, dar userul de pe celălalt forum (Emilian, prietenul tău, după cum zici) își arogă meritele tale (campiion la șah etc.). În cazul acesta, Emilian este un mincinos.

4. Mai există varianta în care sunteți două persoane diferite dar niciunul nu sunteți nici campioni etc., deci sunteți amândoi mincinoși.

Care din variante este cea adevărată ?

P.S. Probabil te întrebi ce am cu tine. E simplu. Am avut o perioadă în care ți-am acordat prezumția de nevinovăție și de bună credință și am bănuit că toate aiurelile tale provin doar din exaltare. "Sancta simplicitas", după cum ar fi spus Savonarola. Am crezut că ești un fanatic, dar unul bine intenționat.

Ei, acum se dovedește că nu ești de bună credință. Ești mincinos. Și asta am vrut să demonstrez, pentru ca nu cumva alți useri să cadă în greșeala în care am căzut eu și să acorde vreun credit afirmațiilor tale.
Reply With Quote