Sunt maritata de 9 ani, dar de vreo 4 ani incoace eu si sotul meu nu mai avem relatii sexuale, dormim separat. In rest suntem cei mai buni prieteni, discutam, ne ajutam reciproc, ne crestem copiii(2), muncim, nu ne certam, totul e super. Am discutat cu el si despre acsest subiect, am crezut ca are pe alcineva, dar el se jura ca nu. Pana aici nu-i nimic deosebit. Partea cea mai rea e ca eu simt nevoia de sex, de dragoste nebuna si l-am inselat de cateva ori, acum am un amant. Nu m-am indragostit de nici unul cu care am facut sex, tot pe sotul meu il iubesc, deja nu-l mai intreb nimic despre relatia noastra, mi se pare inutil, eu oricum sunt satisfacuta. Si mai e o parte proasta: stiu ca ceea ce fac e un pacat,dar nu pot sa mai merg la preot sa ma spovedesc pentru ca nu regret nimic din ceea ce fac, dimpotriva, dc n-as face sex as fi foarte nervoasa si m-as certa cu sotul meu si l-as inebuni cu intrebari legate de viata noastra sexuala. Nu vreau sfaturi, vreau doar parerea voastra sincera despre modul meu de viata si sa-mi spuneti si mie daca ati mai vazut o asa pacatoasa si nerusinata ca mine.Va doresc numai bine.
|