Danuta,nu stiu daca mai citeste careva acest top,observ ca n-a mai intervenit nimeni,dar m-a atins putin la suflet "chemarea"ta pentru ajutor.Eu,personal cred ca trebuie sa fie ceva psihologic,cred ca teama,mai ales nejustificata,este un dusmat de temut al omului...ea poate surveni in urma unor stari tensionate,sau a unui stress real,ori al unei probleme de natura obsesiva.Doamne fereste!,nu spun ca ai avea cu adevarat probleme,far trebuie sa cauti radacinile problemei si sa le "tai",caci astfel ea capata forme diverse,in timp,si este mai greu de tratat.Eu vorbesc din experienta,uneori poate sa se manifeste aceste lucruri ca simtome ale unei fobii....nu se stie.Un lucru este cert,fiinta umana este destul de fragila,iar unele neputinte sunt,efectiv,datorate ADN-ului.Am citit aici tot felul de feplici religioase,fratilor "Dumnezeu nu baga in traista",nu ajunge sa te temi ca nu e de la Dumnezeu aceasta stare,sau doar sa te rogi,trebuie sa faci si lucruri concrete,caci traim intr-o lume foarte complexa si trebuie sa reactionam in orice siruatie cu toate posibilitatile care ne-au fost date.SA AUZIM DE BINE!
|