View Single Post
Vechi 09.03.2015, 15:22:14
vasilescu65 vasilescu65 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.10.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
ESTI UN FARISEU FATARNIC!!!!

"9.Iar pentru unii care se credeau că sunt drepți și-i disprețuiau pe ceilalți, a spus parabola aceasta:
10.„Doi oameni s'au suit la templu să se roage; unul fariseu și celălalt vameș.
11.Fariseul, stând drept, așa se ruga în sine: Dumnezeule, mulțumescu-Ți că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau chiar ca acest vameș;
12.postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câștig.
13.Iar vameșul, departe stând, nici ochii nu voia să și-i ridice spre cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului!
14.Vă spun Eu vouă: Acesta s'a coborât la casa sa mai îndreptățit a decât acela. Că tot cel ce se înalță pe sine va fi smerit, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța“.
Eu nu dispretuiesc pe nimeni ci sunt ingrijorat de amagirea in care stau multi, considerandu-se crestini dar nefacand voia lui Hristos.

Bine ar fi ca Romania (despre care spui ca este crestina) sa aiba atitudinea vamesului. Abia atunci ar fi o tara crestina.

P.S. Conteaza asa mult ce sunt eu (fariseu sau vames)? Important este sa luam aminte la invataturile lui Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli (care se gasesc numai in Biblie) si sa ne debarasam de toate adaugirile aduse crestinismului apostolic de-a lungul a 2000 de ani.

Last edited by vasilescu65; 09.03.2015 at 15:25:29.
Reply With Quote