Citat:
În prealabil postat de vasilescu65
Biruinta este la final, a celor ce fac voia lui Dumnezeu. Luptele acestea de tip iconoclast sau iconodul, sunt niste copilariii si nu aduc nicio biruinta. Important este ca fiecare sa biruie in dreptul sau si sa aleaga calea cea buna, placuta lui Dumnezeu.
Eu, am o credinta crestin-apostolica si sunt incredintat ca daca merg pe urmele sfintilor apostoli (inclusiv in problema inchinarii la icoane) am ales drumul cel bun. Sfintii Apostoli nu s-au inchinat la imagini si nu au folosit nici un fel de obiect de cult. Tot sfintii apostoli ne dau doua indemnuri, de care trebuie sa tinem seama numaidecat:
- " calcati pe urmele mele caci si eu calc pe urmele lui Hristos" (1 Corinteni 11:1); asadar, sa facem precum sfintii apostoli, adica, fara icoane;
- "va indemn sa luptati pentru credinta data sfintilor odata pentru totdeauna" (Iuda, vers.3); ce a fost dat sfintilor apostoli odata pentru totdeauna, aceea sa se pastreze (fara adaugirile pagane aduse timp de 2000 de ani).
Asadar, fiecare sa lupte pentru el si sa hotarasca: merge pe calea apostolilor lui Hristos sau pe calea adaugirilor si nascocirilor. Aici este lupta si biruinta.
|
ROMANIA E CRESTINA! NIMIC NU E PIERDUT!
COPIII NOSTRI SUNT CRESTINI! 90% DIN COPII VOR SA INVETE DESPRE IISUS HRISTOS, DOMNUL NOSTRU!
Tu ti-ai inscris copiii sau nepotii la ora de religie?
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|