Citat:
În prealabil postat de Alexandra1andreea
pai tocmai, am spus ca nu sunt perfecta, am multe pacate, doar incercam sa ma schimb, sa inteleg mai in profunzime lumea credintei, da stati linistiti ca n-o sa mai postez de acum.
|
Iertare, dar lumea credintei nu o intelegi pe forum, pe internet in general. Da, sunt si articole folositoare, dar credinta o intelegi in Biserica, participand la Sf.Liturghie, avand duhovnic (adica doar un preot la care sa te spovedesti mereu si sa ii ceri sfaturi). De schimbat, nu te schimba niste postari pe internet, daca vrei sa fi mai buna, sa te lasi de pacate, o faci ptr. ca vrei tu asta. Daca nu mai vrei sa te schimbi in bine datorita unor postari, nu stiu daca se poate spune ca vroiai asta din toata inima sau de la bun inceput.
Si nu uita, toti crestinii ortodocsi sunt oameni. Au caderi, ridicari, pacate, patimi. Nimeni nu e perfect, face fiecare ce poate. Important este ca incearca.
*
Termenul de "ateu" apare pentru prima data in scrierile europene in Marea Britanie a Secolului XV. Atunci cuvintul era aplicat oamenilor care isi traiau viata in neorinduiala morala, in betie, adulter, in blasfemia si desacralizarea lucrurilor sfinte. Injurau si blestemau pe Dumnezeu, pe sfinti si pe preoti. Poate e potrivit sa ne examinam si sa ne intrebam daca nu cumva multi dintre noi nu ne comportam la fel ca si ateii britanici ai Secolului XV.