Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Ai inteles gresit. Nu "infieram" serialul. Nu m-as uita pentru ca nu imi place. Nu sunt fanul genului aluia de divertisment. Atat. Dar, intr-adevar nu este sursa de "invataturi duhovnicesti".
Nelamurirea mea era alta: Cineva care isi face procese de constiinta ca ar putea sminti pe altii cu frumusetea fizica exagerata, sau chiar ca s-ar sminti pe sine nu imi pare genul de persoana care sa se uite la South Park. Undeva imi da cu virgula. Si atunci ma intreb care este scopul si provenienta intrebarii initiale?
|
Got it now.
Multumesc.
ioan_cezar, da, in anul 3 se face psihologia cognitiva si in anul 2 experimentala.
Pe mine personal nu ma afecteaza nici un fel de film/serial in viata de zi cu zi; poate pentru ca am inceput sa ma uit relativ de curand la seriale (de pe la vreo 19 ani) si nu am fost foarte atrasa nici de filme prin copilarie/adolescenta.
Eventual ma afecteaza pe moment si in urmatoarele minute/urmatoarea ora, in sensul ca ma gandesc la cate ceva din film/serial, apoi nu mai am treaba.
Intr-adevar media e manipulatoare rau cam prin tot, inclusiv filme, seriale, carti, dar la mine nu merge din ceva motiv (sincer, nu stiu de ce, poate m-a ajutat ce am studiat prin facultate) si intrevad destul de des in jurul meu o groaza de mesaje subliminale (mdeah, mi-a placut psihologia reclamei prea mult probabil).