View Single Post
Vechi 27.02.2015, 22:58:10
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Mecanicismul justitiar al acestei invataturi mi-a erodat sufletul si am rabufnit ca un vas sub presiune. Nu a fost asa cum multi marturisesc cum ca timpul petrecut la sambetisti m-a facut sa acumulez experienta de viata, etc.si, ca urmare, ar trebui acum sa le multumesc. Nu, nu a fost asa! Timpul pierdut la ei nu-l voi mai putea recupera niciodata si invataturile lor ma marcheaza in mod negativ pana si astazi. Concluzia mea e ca niciun ortodox nu ar trebui sa-si piarda timpul cu scrieri de-ale lor sau sa-i asculte in vreun fel sau altul.

Iar sfanta randuiala Dumnezeiasca pentru mine a fost ca rabufnirea mea nu a refulat in ratacire - cum mi-e teama ca se va intampla cu barsaumas -, ci tocmai invatatura ortodoxa despre Maica Domnului mi-a inmuiat inima. Tocmai cea pe care o huleam S-A MILOSTIVIT DE MINE! Si Sfintele Icoanele au ajuns un balsam pentru sufletul meu!
Cred ca nu e bine sa anticipezi the worst case scenario in cazul lui Barsaumas. In cazul nimanui, de altfel. Mila lui Dumnezeu e nesfarsita si caile Lui, surprinzatoare.
Le-ai marturisit ulterior fostilor coreligionari despre Maica Domnului? Ce ti-au zis? Ca te-ai tacanit la cap? N-au incercat sa te impiedice?

Last edited by delia31; 27.02.2015 at 23:15:09.
Reply With Quote