View Single Post
Vechi 27.02.2015, 22:40:44
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Mersi, astept raspuns de la Centesimus. Eventual dupa sabat.
Dar tu cum de-ai scapat de obsesia adventista cu sabatul? Sau nu ajunsesei la asa indoctrinare ca Centesimus..
Mecanicismul justitiar al acestei invataturi mi-a erodat sufletul si am rabufnit ca un vas sub presiune. Nu a fost asa cum multi marturisesc cum ca timpul petrecut la sambetisti m-a facut sa acumulez experienta de viata, etc.si, ca urmare, ar trebui acum sa le multumesc. Nu, nu a fost asa! Timpul pierdut la ei nu-l voi mai putea recupera niciodata si invataturile lor ma marcheaza in mod negativ pana si astazi. Concluzia mea e ca niciun ortodox nu ar trebui sa-si piarda timpul cu scrieri de-ale lor sau sa-i asculte in vreun fel sau altul.

Iar sfanta randuiala Dumnezeiasca pentru mine s-a ingrijit ca rabufnirea mea sa nu refuleze intr-o alta ratacire - cum mi-e teama ca se va intampla cu barsaumas -, si tocmai invatatura ortodoxa despre Maica Domnului mi-a inmuiat inima. Tocmai cea pe care o huleam S-A MILOSTIVIT DE MINE! Si Sfintele Icoanele au ajuns un balsam pentru sufletul meu, adevarate portite spre Rai! Ma cuprindea dorul dupa Cer cand ma uitam la ele!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 27.02.2015 at 22:45:54.
Reply With Quote