Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Nu este nici un folos, dar nici nu pot fi ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului din moment ce nu pot fi de acord cu ceva anume din ceea ce inseamna ortodoxia. Si ar fi ipocrit din partea mea sa ma consider ortodoxa din moment ce nu sunt; mi s-a si atras atentia acum cateva luni bune pe tema asta. Si asa si este. Poate candva voi fi ortodoxa in adevaratul sens al cuvantulu, dar pana nu sunt, nici nu zic/scriu ca sunt.
|
Pai si ce?crezi ca noi(ma refer la mine in primul rand)suntem ortodocsi numai si numai cu faptele?
Ma situez acum spiritual la genunchiul broastei dar sper in fiecare zi sa devin mai vrednica,mai putin ipocrita etc.
Adica cu ce anume nu esti de accord din ceea ce inseamna ortodoxia?
Poate am putea sa discutam despre asta impreuna,poate si noi la inceput am trecut prin aceleasi dileme.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|