View Single Post
Vechi 23.02.2015, 09:10:58
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alex_ascor Vezi mesajul
Se dau de gol corinusha ca spun lucruri care nu sunt primite de ortodocsi,eu am zis o parere nu ma cred Dumnezeu antoniap :) insa eu raman la parerea ca mai bine iau ce mi trebuie si nu provoc scandal cum fac sectarii unii nu toti.As dori sa nu mai intru pe forum caci e inceputul Postului Mare ,Doamne ajuta sper sa nu va supar da mai bine tac pentru ca asa am fost obisnuit.Iertati ma si Dumnezeu sa va ajute in acest post.Doamne ajuta
Dar nu superi, nu ai cum (cel putin asavad eu lucrurile). Foarte bine faci, ca iei doar ce iti este folositor. Asta e clar, ca spun lucruri care nu sunt primite de ortodocsi, doar nu sunt ortodocsi (eu as intra mai in belele ca zic lucruri care probabil nu sunt primite de nici o confesiune), dar sincer iti zic, de cand activez pe forum, am invatat si eu cate ceva de la oamenii de pe-aici (culmea, in majoritatea cazurilor de la oameni cu care am/am avut dispute) si, la fel, desi am citit cam tot, am luat doar ce imi foloseste; pentru ca se spun lucruri aici care sun folositoare nu doar ortodocsilor, ce oamenilor in general. Si, cum ziceam, un credincios ramane credincios indiferent cine ce ii zice.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote