Citat:
În prealabil postat de alex_ascor
Se dau de gol corinusha ca spun lucruri care nu sunt primite de ortodocsi,eu am zis o parere nu ma cred Dumnezeu antoniap :) insa eu raman la parerea ca mai bine iau ce mi trebuie si nu provoc scandal cum fac sectarii unii nu toti.As dori sa nu mai intru pe forum caci e inceputul Postului Mare ,Doamne ajuta sper sa nu va supar da mai bine tac pentru ca asa am fost obisnuit.Iertati ma si Dumnezeu sa va ajute in acest post.Doamne ajuta
|
Dar nu superi, nu ai cum (cel putin asavad eu lucrurile). Foarte bine faci, ca iei doar ce iti este folositor. Asta e clar, ca spun lucruri care nu sunt primite de ortodocsi, doar nu sunt ortodocsi (eu as intra mai in belele ca zic lucruri care probabil nu sunt primite de nici o confesiune), dar sincer iti zic, de cand activez pe forum, am invatat si eu cate ceva de la oamenii de pe-aici (culmea, in majoritatea cazurilor de la oameni cu care am/am avut dispute) si, la fel, desi am citit cam tot, am luat doar ce imi foloseste; pentru ca se spun lucruri aici care sun folositoare nu doar ortodocsilor, ce oamenilor in general. Si, cum ziceam, un credincios ramane credincios indiferent cine ce ii zice.