"2.Eu sunt Domnul, Dumnezeu tău, Cel ce te-a scos din țara Egiptului, din casa robiei.
3.Să nu ai alți dumnezei în afară de Mine.
4.Să nu-ți faci chip cioplit, și nici vreo asemănare cu ceva din câte sunt în cer, acolo sus, ori din câte sunt pe pământ, aicea jos, ori din câte sunt în apele de sub pământ.
5.Să nu te închini lor, și nici să le slujești; că Eu, Domnul, Dumnezeul tău, Eu sunt un Dumnezeu gelos, Cel ce vina părinților o dă pe seama copiilor pân'la al treilea și-al patrulea neam pentru cei ce Mă urăsc"
De 2 ori l-am intrebat pe 666 daca recunoaste ca Iisus Hristos este Dumnezeu-Omul, daca Trupul sau este, de fapt natura umana asumata si indumnezeita. A evitat raspunsul!
Noi credem ca Iisus Hristos este Dumnezeu, ca urmare reprezentarea Chipului Sau NU cade sub incidenta primei porunci. Asta e absolut clar.
Iar conform 2 Ioan 1,7:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul."
CEL CARE NU MARTURISESTE CA IISUS HRISTOS A VENIT IN TRUP ESTE ANTIHRISTUL!
Nu trebuie sa fii foarte citit pentru a vedea cu ochii ce trebuie vazut. Dumnezeu e simplu de cunoscut pentru cel sincer si ... renascut in sanul Bisericii!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|