View Single Post
Vechi 19.02.2015, 14:14:15
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cine vorbeste, cel care lipeste de Carte, povestile femeii care se vrea proroc si zice ca sunt ale Cartii.
Nu am lipit nimic domnule, am citat chiar din Biblia Ortodoxă, nu am citat din EGW. Ca să fie clar!

Citat:
Pai daca voi ati lua in serios indemnul asta, ar trebui sa va rezumati la Vechiul Testament, ca strict la el se refera indemnul in cauza.
Nu neapărat. Cuvintele lui Hristos au și valoare generalizatoare și profetică, că doar e [și] Profet, nu-i așa? Și de fapt, cine ”mărturisește despre” El mai mult, VT ori NT?

Citat:
Petru 3:15,16
Deci lamureste-ne si pe noi, cum sa credem ca nu esti unul din acestia care rastalmacesc Scripturile spre a ta pierzare?
Cu privire la cuvintele Mântuitorului, ce ar putea fi ”răstălmăcit”, spune dumneata. S-ar putea traduce pe dos, în sensul că Scripturile nu-L mărturisesc pe Hristos? Aceasta ar fi într-adevăr o răstălmăcire spre propria pierzare a celui care vrea să ignore Scripturile și să se ghideze după cărțile de povești (am numit aici acea tradiție ce nu e conformă cu Scriptura).
Revenind la problematica topicului, porunca lui Dumnezeu este răstălmăcită (spre pierzare) de cei care afirmă că trebuie să-ți faci reprezentări și trebuie să te închini înaintea lor și să le dedici slujbe. Exact pe dos, de cum zice porunca! Păi e bine, e frumos?
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote