Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cine vorbeste, cel care lipeste de Carte, povestile femeii care se vrea proroc si zice ca sunt ale Cartii.
|
Nu am lipit nimic domnule, am citat chiar din Biblia Ortodoxă, nu am citat din EGW. Ca să fie clar!
Citat:
Pai daca voi ati lua in serios indemnul asta, ar trebui sa va rezumati la Vechiul Testament, ca strict la el se refera indemnul in cauza.
|
Nu neapărat. Cuvintele lui Hristos au Či valoare generalizatoare Či profetică, că doar e [Či] Profet, nu-i aČa? Či de fapt, cine â
mărturiseČte despreâ El mai mult, VT ori NT?
Citat:
Petru 3:15,16
Deci lamureste-ne si pe noi, cum sa credem ca nu esti unul din acestia care rastalmacesc Scripturile spre a ta pierzare?
|
Cu privire la cuvintele Mântuitorului, ce ar putea fi ârăstălmăcitâ, spune dumneata. S-ar putea traduce pe dos, în sensul că
Scripturile nu-L mărturisesc pe Hristos? Aceasta ar fi într-adevăr o răstălmăcire spre propria pierzare a celui care vrea să ignore Scripturile Či să se ghideze după cărČile de poveČti (am numit aici acea tradiČie ce nu e conformă cu Scriptura).
Revenind la problematica topicului, porunca lui Dumnezeu este răstălmăcită (spre pierzare) de cei care afirmă că trebuie să-Či faci reprezentări Či trebuie să te închini înaintea lor Či să le dedici slujbe. Exact pe dos, de cum zice porunca! Păi e bine, e frumos?