Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai tu demonstrasi ca daca tii musai sa fii impertinent, poti sustine orice despre credinta celuilalt fara sa ai habar de nimic concret.
|
În cazul de față, tu ai fost cel care habar n-are despre adventism... deci îți poți pune singur eticheta, eu nu-mi permit...
Citat:
10% din cei care dau pe la biserica sau din cei din statistica demografica?
Ca daca e vorba de a doua categorie, nu stiu daca 10% din ei merg sistematc pe la biserica.
|
Păi vezi? La adventiști 100% (cu copii cu tot, care nu sunt cuprinși în statistica bisericii) oricum ai lua-o, știu că a te închina înaintea reprezentărilor și a le sluji, este călcare de poruncă divină. Concluzia este evidentă.
Citat:
[b][i]Dupa cum vezi tu (sau ai sa vezi, daca te documentezi) ortodoxia e definita tocmai de victoria iconodulilor impotriva iconoclastilor.
|
Dacă așa e definită ortodoxia, eu nu mai am nici un comentariu... Tristă caracterizare a unei biserici ce consideră că nici porțile Iadului nu o vor învinge!
Citat:
Pai noi nu prea avem de ce sa fim confuzi, avand radacinile efectiv in traditia apostolica, pe cand voi pe de alta parte, v-ati trezit dupa aproape 2 milenii sa reinventati crestinismul, pai sa ne mai miram ce a iesit?
|
Vezi frate, chiar aici e confuzia! Căci nici Hristos, nici apostolii (”rădăcina” adevăratului creștinism) nu aveau un cult al icoanelor. Și cu asta am spus tot.