View Single Post
Vechi 12.02.2015, 11:42:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Si de-aici iar ajungem la acel Dumnezeu razbunator...mdeah...frumoasa perspectiva...

BTW, poti fi homosexual si fara sa ai relatii homosexuale sau de orice natura. Asa ca practic, orice sfant putea sa fie homosexual din punctul asta de vedere. Daca nu a avut relatii, nu inseamna ca stim 100% ca i-au placut (candva) persoanele de sex opus. Asa ca treaba sta cam 50 - 50... Daca tot speculam, sa o ducem pana la capat.

Alin, animalele nu se imperecheaza din placere (decat delfinii), ci din perpetuarea si conservarea speciei, chestie ce tine de instinct.

si, antonia, asa usor vorbesti de iad si rai de parca ai fi fost in vizita prin acele locuri si sti cu siguranta ce fel de oameni sunt in iad si ce fal deoameni sunt in rai. Nu ai cum sa sti aceste lucruri, pentru ca Dumnezeu nu ne-a scris ca TOTI homosexualii merg in iad, ca TOTI criminalii merg in iad, ca TOTI crestinii practicanti merg in rai si nici nu stim cati dintre cei pecare ii numim sfinti sunt in rai. N-ai decat sa o iei ca blasfemie; nu asta este; e doar un fapt... nu poti sti cine merge in rai si cine merge in iad; nu dupa judecata noastra, asta-i sigur; poate Dumnezeu e mai milos, poate nu; poate vor intra in rai si unii cu pacate mai mici sau mi mari din cauza ca au facut ceva f bun la viata lor, fie acel bun si o singura fapta; si invers.
Dumnezeu este un imparat care ne-a lasat niste porunci pe care trebuie sa le respectam daca poftim mantuire. Daca am ales alt stapan. atunci inseamna ca nu avem astfel de pretentii!

Atunci cand barbatul nu simte atractie pentru femei, el in conceptia ortodoxa, alege o alta cale de mantuire: calugaria sau pustnicia. La fel se pune problema si in cazul femeilor. Casatoria este o cale de mantuire, iar calugaria este o alta cale. Daca lupti pentru mantuire, alegi ori una , ori alta. Daca-l sfidezi pe Dumnezeu, atunci faci ce vrei , insa nu ai pretentii de mantuire. Eu spun din cele citite, nu din capul meu. Vai de capul meu, daca spun ceva smintitor, care nu se regaseste in Scrierile Sfintilor Parinti!

Exista multe carti cu marturii despre iad. Cine le va cauta le va gasi.
E bine sa le citeasca toti cei care vor mantuire. Mantuire, tuturor!