View Single Post
Vechi 11.02.2015, 22:58:55
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit Sfântul Nectarie a mai facut o minune

Într-o dimineata, acum vreo trei saptamâni, am avut proasta inspiratie de a ma urca pe un scaun spre a cauta ceva la o oarecare înaltime si facând o miscare gresita, am cazut foarte rau.

În primele momente am crezut ca acolo aveam sa ramân, neavând cine sa ma ajute.
M-am ridicat cu greu dupa un timp si în ciuda durerilor (la început, nu foarte puternice),
mi-am vazut de lucrul meu pâna seara târziu, neacordând atentie trupului.
Când am terminat lucrul (pe calculator), ridicându-ma am simtit niste dureri atât de violente în diverse zone ale corpului, încât credeam ca urma sa ma desfac în bucati. Cu greu am ajuns aproape de pat si atunci, mi-am amintit ca mai aveam niste mir de la Sfântul Nectarie, daruit mie cu ceva timp în urma, de catre o credincioasa care-l adusese din Eghina. Dumnezeu sa o rasplateasca pe aceasta credincioasa, pe nume Pantelimonica!

Am pus asadar mir prin toate zonele dureroase si apoi am început sa citesc acatistul Sfântului Nectarie, pe parcursul caruia simteam cum dispareau durerile una câte una. La sfârsit, nimic nu ma mai durea, iar starea mea era incredibil de buna.
Astfel, m-am culcat într-o stare fizica buna, eu fiind vindecata. In seara si noaptea aceea m-am simtit atât de ocrotita, încât am dormit ca un prunc. De atunci nu am mai avut probleme legate de acea cazatura.

Multumesc din inima Sfântului Nectarie celui grabnic ajutator, aflat în slujba Domnului nostru Iisus Hristos !

Bucura-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!

Straine minuni, Parinte, izvorasc din mila ta cea mare si îi ridica pe cei aflati în dureri.
De aceea, si la sfânta ta manastire, fara încetare soseste multime de lume, cerând vindecare si izbavirea de boli si cântându-ti neîncetat: Aleluia!
Reply With Quote