View Single Post
Vechi 11.02.2015, 10:45:04
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In articol nu spune nimic concret, enunta doar o serie de motive pentru "refuzatorii" de card.
Sunt sigur ca in alte articole da si un fundament ideologic si ma tem ca se apropie de fazele cu "pecetluirea" si "Apocalipsa".

Are o inregistrare la o predica in care se lanseaza in niste interpretari conform carora Apocalipsa deja e in plina desfasurare.
A fost intrebat intr.un interviu daca crede ca cipul e pecetluire sau daca oamenii isi pierd mantuirea si asa, si dansul nu a zis nimic de genul acela. Interviul a fost facut anul trecut. Am vrut sa mentionez ca dansul vb de drepturile omului, ptr. a nu fi dat ca model de cei care cred ca dracii sunt in cip si alte chestiuni de genul.

Pai, apocalipsa este in deplina desfasurare, in sensul ca de cand Hristos s-a intaltat la Cer, apocalipsa a inceput. Cati antihristi si iude nu au fost in trecut? Tot dansul a spus despre apocalipsa ca ortodocsii nu au de ce sa se teme si ca nu este nimic inspaimantator in apocalipsa. Nu stiu la ce inregistare te referi. Cele ascultate de mine nu au avut deviatii.
Reply With Quote