Citat:
Īn prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Consider foarte grav ca pe un forum ortodox sa inceapa, si asta de ceva vreme, discutii politice care genereaza asemenea mesaje, indiferent la ce putere se refera. Nu cred ca pe acest forum se gasesc analisti politici, geo-strategici sau militari care ar putea prezenta in mod avizat o analiza fundamentata. Mai cred ca multi va pronuntati in necunostinta de cauza si faceti afirmatii grave fara a avea la dispozitie informatiile necesare si nu veti obtine o analiza pertinenta ci doar discutii de slaba factura, care nu vor face decat sa inflameze spirite si asa inflamate. Nu cred ca stiti exact ce presupun afirmatiile voastre dar puteti incerca sa vedeti ce inseamna sa sustii oficial opinii de acest tip cand tara din care faci parte, prin cei care o conduc, sustin exact contrariul, intr-o asemenea situatie. Nu faceti eroarea sa credeti ca asa ceva se discuta la o sueta, sau oriunde si oricum, sau ca poti spune orice. Este o idee foarte proasta sa incepeti pe forumuri de profil religios discutii de acest tip, ganditi-va putin de ce, nu fiti copii pt ca asta nu este o joaca, in contextul actual.
|
Ai dreptate, Scotty. Imi retrag public afirmatiile. Daca imi vrei binele, sterge si tu faza cu "it's treason, then" de mai sus, care doar m-ar incadra mai bine in tinta. O sa zic si eu ca Mosh-Neagu "stie Dumnezeu mai bine". Alright, Scotty?