Citat:
Īn prealabil postat de abaaaabbbb63
Hmm, destul de interesant! Multumesc pentru explicatie!
Nu stiu daca datorita acestui "tratament" a aparut prietena mea pe lume, dar sunt recunoscator oricum.
Apropo, mama prietenei mele este cea mai credincioasa persoana pe care o cunosc (si vin din familie cu multi preoti, deci zice ceva), deci nu ar lua anticonceptionale cu alt scop decat cel mentionat mai sus.
Now back on topic. De cand am primit cardul, mi s-a facut pielea rosie, m-am facut mai paros, mi-a aparut coada si 2 coarne. Din cand in cand scot un ras malefic cand vad pe cineva ca se impiedica pe strada. Dar nu cred ca are legatura cu cardul in sine :))
|
:))
Tare, abaaaa. Eu inca nu l-am primit, nu stiu ce fac aia de la posta. Da' cind l-oi lua, voi avea ochi mari si negri, pielea cenusie, par mai putin spre deloc si capul mai mare. Plus gheare lungi, unite prin membrana, si ioc opozabile. Cind ma va vedea Antonia, fie face atac de cord, fie, de groaza, ii tac vocile din cap definitiv. Vocile care ii zic ca are un cip in masele.
P. S. Eu vreau card. Si cip, si microcip si cip-cirip.
Serios, vreau card. Si daca ar fi cifra 666 (care apropo, e cifra mea favorita) pe card, ce bai mare ar fi?