Citat:
În prealabil postat de silverstar
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Cifra 7 nu este magica,ci e foarte importanta,deoarece lumea a fost facuta de Dumnezeu in 7 zile.6 zile,iar in a saptea s-a odihnit.In rest,nu stiu sa va explic prea bine insemnatatea unor cifre,dar va spun sigur ca "magicul"nu apartine credintei noastre,ci stiintelor oculte.
|
Ba da, cifra 7 este magica. De indata ce voi afla am sa te informez de ce.
Si daca "magicul" nu apartine credintei noastre crestine, ci stiintelor oculte, are cineva dreptul sa-mi interzica mie sa ma informez? Unde scrie ca eu trebuie sa stiu, sa invat, sa vorbesc doar ce apartine credintei noastre crestine?
|
Ceea ce este sacru este de la Dumnezeu, iar ceea ce este magic aparţine magiei adică este legat de diavol. Nimeni nu-ţi ia libertatea de a face ce vrei (inclusiv a cerceta ştiinţele oculte), dar ţi se recomandă - ca oricărui creştin - să nu apelezi la magiei şi la ocultism pentru că îţi fac rău. Cifra 7 este doar o cifră obişnuită pentru un om indiferent religios, este sacră (sfântă) numai prin raportarea la Dumnezeu şi poate fi magică dacă este folosită în ritualuri magice, adică în formule prin care se cere orice apelând la forţele demonice (când nu asculţi de Dumnezeu te laşi practic în voia Satanei, chiar dacă nu eşti conştient de asta). Dumnezeu îţi respectă libertatea, diavolul îţi ia minţile. Dacă nu crezi că există Dumnezeu cercetează aghiasma, apa sfinţită ce are o mişcare ordonată a moleculelor (după cum spun fizicienii ce au studiat-o la microscop), mişcare ce nu exista înainte de sfinţire în apă (în natură există doar mişcare browniană, dezordonată la nivel molecular), iar sfinţirea se face numai prin preoţi sau episcopi, cu puterea lui Dumnezeu.