View Single Post
Vechi 25.01.2008, 17:24:21
mamimaria mamimaria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.01.2008
Implicit

Cand am ramas prima data insarcinata ne-am bucurat tare mult...dar la 16 saptamani am pierdut sarcina.Am plans,m-am cait,m-am rugat si preotul nostru drag mi-a spus:Martha citeste ACATISTUL si PARACLISUL MAICII DOMNULUI si ruga ta va fii ascultata.Asa am facut si la scurt timp am ramas insarcinata.Nici un doctor nu ia dat sanse copilului imi spuneau ca_mi va muri in burta pentru ca am probleme de coagulare si pruncul nu se dezvolta.La 8 luni jumate imi spuneau ca nu va supravietui....Ce stiau ei....Preotul m-a sustinut si incurajat sa continui sa citesc acatistul in fiecare zi.M-am rugat Fecioarei sa nasc copilul sanatos si eu sa trec cu bine de cezariana{riscul de hemoragie a fost urias}.Mi-a indeplinit ruga si Feciara ne-a daruit o fetita superba si sanatoasa pe care am botezat-o Maria{in cinstea Fecoarei}.
Sora mea a avut probleme mari cu banii,i-am spus sa citeasca acatistul minim 40 zile{asa mi-a spus parintele}si la nici 2 saptamani a castigat la loto 3000 de euro.
In aceeasi perioada vecinul meu care era intr-un proces a scapat de necaz{cu toate ca avocata lui nu ia dat nici o sansa}dupa ce a citit acatistul.
Iertati-ma daca v-am plictisit dar daca macar o persoana ma va crede si va incepe sa citeasca acatistul{stiu ca foarte multi o fac}inseamna ca nu am scris in zadar.
Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ocroteasca pe noi toti pacatosii!
Reply With Quote