View Single Post
Vechi 25.01.2008, 13:56:47
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nu, cand te joci pe calculator trebuie sa ai macar atata discernamant astfel incat sa constientizezi ca nu trebuie sa faci confuzie intre lumea virtuala si cea reala si nici sa le suprapui in mod fantezist, adica sa aplici in viata reala ce ai facut in jocuri. Asta o fac copiii needucati, ai caror parinti sunt inconstienti fata de copilul lor, si asta in mod constant si progresiv in unele cazuri, adica acei parinti care isi alinta copiii de mici, le fac toate mofturile, le lasa multa libertate in toate activitatile lor, neinvatandu-i respectul fata de ceilalti si sa fie recunoscatori! Pai la mine in familie nu exista ca eu sa-i cer ceva mamei si ea sa imi indeplineasca dorinta imediat! Nu, mama imi lua doar atunci cand considera ea ca trebuie sa imi ia, si nu oricat, oricum si oricand, cu toate ca de atatea ori ii ceream ceva si ea nu imi lua nimica, decat strictul necesar din toate punctele de vedere, iar daca indrazneam sa comentez, numai atata imi trebuia, ca imi si arata palma iar eu ma calmam singur :D, mai pe scurt, stiam de frica parintilor si ii respectam, pentru ca asa trebuia sa fac si imi aduc aminte cu zambetul pe buze acum de acele vremuri, chiar daca atunci credeam ca ma tiranizeaza fata de alti copii care parintii lor le faceau pe plac, dar acum le multumesc pentru acest fel de educatie, pentru ca dupa cum vedeti scriu pe acest forum, in loc sa ma dau cu masina prin Bucuresti cu 200 km/h ca in Need For Speed(celebrele NFS-uri), ori sa omor civili prin Bucuresti ca in Grand Theft Auto Vice City(seriile GTA) ori sa ma duc in cimitire si sa ma fac ca omor morti ca in Painkiler! :D :D :D
Reply With Quote