View Single Post
Vechi 29.01.2015, 16:06:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Deci Teoria Evolutiei este explicatia bazata pe dovezi si obervatii obiective, clare si demonstrate data fenomenului de evolutie (care suntem siguri ca se intampla de mult timp).
Cum se face că această "teorie" susține vârste diferite ale pământului? Mereu apare o nouă teorie care o anulează pe cea care până ieri era veridică. Pământul ar avea mii de ani, zeci de mii de anii, milioane sau chiar zeci de milioane. Pe care să o luăm de bună?

"De curând, The New York Times a readus în atenția publicului unul din evenimentele anului 2007: Prima conferință de Geologie creaționistă , ținută în Statele Unite. Articolul, în ciuda abordării ușor amuzate, transmitea o notă de îngrijorare: „Geologii creaționiști sunt acum destul de numeroși pentru a umple o sală mare de ședințe și destul de educați ca să știe că, contestând erele geologice, ei atacă chiar stâlpii centrali din domeniu
"

"Cei care rămân consecvenți „briciului lui Occamus” (principiul enunță că în cercetare trebuie să alegi explicația cea mai simplă și cea mai dreaptă), admit că este mai corect să crezi în Dumnezeu, decât în acest „multivers care-ți sucește imaginația”. Surprinzător, un sondaj al revistei Nature , efectuat pe 1.000 savanți din SUA, dezvăluie faptul că 40% dintre ei susțin următoarea declarație: „Cred într-un Dumnezeu care comunică intelectual și afectiv cu omul, un Dumnezeu căruia mă rog și aștept să-mi dea un răspuns. Prin răspuns’ înțeleg mai mult decât efectele subiective și psihologice ale rugăciunii.”
Reply With Quote