View Single Post
Vechi 28.01.2015, 14:59:49
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul

PS: am scris numai prostii, iertare
In parte, cam da! :)
Nu asta spuneam eu si nu era vorba doar de acele femei de la tara, ci si de alte persoane de la oras de alt rang si nivel intelectual. Iar "dialogul imaginar" nu a fost de fel asa, ci sub acea forma prin care blestemul si ura fata de "ceilalti" se repeta parca la nesfarsit. De aici tristetea mea, cand in fata ochilor aveam o batrana care simtea suflarea mortii in ceafa, iar ea continua sa judece si sa blesteme nu doar pe cei de-acum, ci si pe cei despre care nu cunostea chiar nimic (in speta, prietena mea de-atunci, cu care pastrez inca o frumoasa relatie, si care n-a avut nici cea mai mica vina fiindca a mers fiecare pe drumul lui...)
La oras... putin altfel. Alte griji, alte ispite... E greu sa acceptam pedeapsa pe care o ingaduie Dumnezeu pentru noi. Iar daca n-o acceptam, ii vom face vinovati pe ceilalti. Si astfel dam in judecata pentru un motiv sau altul, desi ne mandrim ca am avut ani la rand drept duhovnic pe Parintele Iustin Parvu, sau ca nu lipsim niciodata duminica de la sfanta liturghie!... Si iarasi lipsa pacii din sufletele noastre... Si iarasi ura care razbate acolo unde ar trebui sa fie mila si voia lui Dumnezeu!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote