Citat:
În prealabil postat de gardfield
Buna ziua si La Multi Ani pe 2015 tuturor.
devin paranoic...
|
Stai linistit, in ziua de azi, am observat ca majoritatea oamenilor tind sa
sa devina paranoici. Cica e trendy.
Citat:
În prealabil postat de gardfield
B
Cu serviciul, am avut aproape o suta deoameni in subordine impartite in echipe...acum am ajuns sa nu fiu apreciat si prin incercarea mea de a gasi un alt job, fara reusita,gasesc din ce in ce mai mici oferte....
Nimeni nu se mai uita la mine.
|
Nu inteleg, cum de la 100 de oameni in subordine sa ajungi sa nu te bage
nimeni in seama ?
In ce domeniu esti inginer ?
Citat:
Cu serviciul, am avut aproape o suta deoameni in subordine impartite in echipe...acum am ajuns sa nu fiu apreciat si prin incercarea mea de a gasi un alt job, fara reusita,gasesc din ce in ce mai mici oferte....
|
Adica ?
Citat:
In aceeasi perioada am cunoscut o fata cu care am incercat o relatie, una mai serioasa dar din motivul ca plecam din orasul respectiv si in incercarea mea de a ajunge in orasul natal nu a mai continuat. Totul sa terminat in Aprilie 2014. Din aceasta perioada totul e pe dos in viata mea, partea financiara e la pamant, psihicul la fel.
|
Ti-a golit buzunarul fata ?
Citat:
Am inceput sa ma probleme de sanatate, imi apareau pe fata din ce in ce mai multe pete si infectii...doctorii au spus ca as avea o infectie in sange si sa fac tratament. Am aproape un an de cand fac tratamentul si nimic...am incercat diferite antibiotice in mai multe reprize cu pauza....dar nimic.
|
Aceiasi infectie are si fata ?
Citat:
Viata personala a ajuns la zero,o singura amica mai am, aveam zeci de prieteni...orice incercare de a comunica cu o alta persoana, nu exagerez si e general,indiferent daca e baiat sau e fata,dupa 24h nici nu mai sunt bagat in seama.
|
In ce sens sa fii bagat in seama ?
Citat:
Am inceput sedinte de psihologie, lucru care degeaba il fac... Nu mai pot apropia pe nimeni de mine, indiferent daca e fata sau baiat. Nu pot avea o relatie.
|
Si psihologul ce a zis ?
Citat:
Psihic sunt deprimat, terminat, distrus...
|
Si tu de ce crezi asta ?