View Single Post
Vechi 15.01.2015, 18:15:46
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Un element in plus pentru Yasmina si cei ce sustin aceleasi idei:
https://www.facebook.com/video.php?v...524944&fref=nf
Nu stiu cine este Yasmina si nici sustinatorii aceleasi idei(sau mai multor idei cum se aud si vad in acel video) dar ignoranta stiam ca e o binecuvantare dar nu asa de mare.

Sper sa fie ignoranta care afirma dar ma indoiesc: "curva" pe dedesubt si libera si face ce vrea. A spus CITEZ: "Cum e posibile ca un om sa faca tot ce vrea el ( stiam ca asta se incadreaza in optiunea de liber arbitru - dar se pare ca nu e asa. Bravos!) are opinia de miscare , opinia de deschidere, executare a ceea ce ii place, cum poti sa mergi in rau cu o tara libera (pai serios ar trebui sa il invocam pe Hitler sau pe Stalin); cand te conducea cineva nu-ti lasa vointa s-o lucrezi" - sincer nu am timp sa vorbesc de toate elucrubatiile pe care acel "parinte" le aduna in copacii infrunziti ai naivitatii.

Iar concluzi este una fabuloasa : "Biserica e de vina ca a scos scoala din tinda bisericii si oamenii au plecat de la o scoala morala la una normala". Vai de mine si de mine si ma m-ai intreb de ce se vorbeste despre libertatea de exprimare cand biserica crestina nu poate sa inteleaga libertatea omului, sau cel putin acel parinte nu poate ca sa nu exageraz.

Ceea ce acest parinte nu a putut sa spuna ca si concluzie e ca biserica se incadreaza in societate conform celor care practica religia. Deci in concluzie interpretam cum vrem scriptura si o raportam la acesta vremelnica societate supusa timpului, pacatului, schimbarii efemere si ii spunem ADEVAR !!! Parca asa era in vechime.

"Dragul meu, cărarea asta s-a bătut de mai nainte;"