View Single Post
Vechi 14.01.2015, 23:39:44
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu am o reținere în ceea ce privește apartenența teroriștilor la o grupare islamică extremistă, deși au apărut știri care confirmă revendicarea atentatului de către o astfel de grupare. Totul poate fi o înscenare.
Mai multe grupari teroriste rivale s-au grabit sa revendice atentatul, probabil din exces de zel.
Nu cred ca este o inscenare. Cei doi frati teroristi au mers la "pont", aveau lista si stiau clar ce urmaresc. Teroristul care s-a solidarizat cu ei si care a luat ostatici in magazin nu cred ca avea legatura cu nimeni, probabil ca era un dezaxat care a simtit nevoia sa se lipeasca de acest eveniment pentru a iesi din anonimat.

Impresia ca totul a fost o inscenare probabil ca este data de nefireasca reactie a autoritatilor franceze care au reactionat nu doar cu mare intarziere dar si total neprofesionist. Nu doar in filme ci chiar si la noi in Romania, cand suni la 112 si reclami un atentat vin pompierii, salvarea si trupele anti-tero ... se pare ca la redactia Charlie Hebdo nu prea a fost asa, desi au fost de mai multe ori amenintati de teroristi si erau sub supravegerea "serviciilor" de protectie.

Daca ati vazut ultima filmare, se observa clar ca teroristii nu erau deloc grabiti cand au plecat, si-au pus incarcatorul pe capota masinii si si-au schimbat armele intre ei, nu pareau deloc alarmati de venirea politistilor sau a trupelor anti-tero. Cand au plecat au fost intampinati de o singura masina de politie care s-a retras in graba ... si cam atat. Doua zile nu a mai stiut nimeni de ei, desi erau sub "supraveghere". Daca ar avea demnitate cei raspunzatori de siguranta cetatenilor republicii si-ar fi dat demisia pana acum, ati auzit ceva despre asta ?

Last edited by AlbertX; 14.01.2015 at 23:54:11.