View Single Post
Vechi 14.01.2015, 10:59:19
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Asa,bun...si pana la urma la ce concluzie ati ajuns?
Ca este normal si crestineste sa ucidem oameni de alte credinte care iau in deradere religia noastra?
Yasmina, nu este normal si nici crestineste sa omori oameni, orice credinta ar avea acestia.
Dar la fel de anormal este sa te opresti cu judecata la jumatatea drumului si sa nu observi ca in acest caz, caricaturistii prin abordarea lor s-au expus la riscul de a-si pierde viata.

Ce observam ca se intampla in continuare ? Se continua atacurile subtile impotriva credintei islamice in numele "libertatii de exprimare". Legea discriminarii chiar nu se mai plica in Franta ? Emotia nu trebuie sa tina loc de ratiune.

Un exemplu din Romania:

Radu Banciu, reactie după ce a fost amendat de CNA pentru ca a afirmat ca islamistii si arabii sunt niste cacati.

"CNA a sanctionat această emisiune. A înfierat-o practic. A fost o rafală de mitraliere asupra ei. Este o executie temporară pentru că noi încă suntem în picioare. Suntem datori oamenilor cu niste explicatii. Le multumesc celor de la CNA că m-au tratat atât de repede. Sunt încântat că am fost tinta CNA. Nu am ce să reprosez. Ăsta este rolul institutiei - să sanctioneze. (...) În momentul când se întâmplă o asemenea catastrofă, nu este necesar să ne facem de râs. Vă reamintesc că este o emisiune de pamflet, de satiră. Ce ar fi trebuit să stiu despre Islam în aceste momente? Eu consider că pentru acest eveniment, nu trebuia să fiu blând cu nimeni. Am fost extrem de docil pentru că nu mi-am exercitate decât dreptul la cuvânt. Nu am făcut altceva decât să mă exprim. Nimeni nu îmi poate reprosa că nu am apărat libertatea presei", a zis Radu Banciu.

Acest individ, Banciu, daca ar fi calcat in picioare de trei ori pe zi de catre islamisti, m-ar strica de ras situatia.
Si acum vorbind serios, acest gen de jeguri umane pot afirma ca ei apara libertatea presei ? Sa fim seriosi !

Last edited by AlbertX; 14.01.2015 at 11:15:04.