Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
Nu ai inteles ce spun eu...iar mie imi este lehamite in general sa repet aceleasi idei in toate comentariile!
Deci...ziceam ca acum de data asta vedeti justificata actiunea animalelor astora de islamisti pt ca va convine situatia,Charlie Hebdo a facut misto si de religia voastra si parca va pare bine...dar...islamistii nu sunt prieteni buni cu crestinii,plus ca ei vor face altora ce lor nu le place,adica sa le impuna tuturor gazdelor obiceiurile lor minoritare.
Oare va mai trece mult pana cand traficul din Paris,din Bucuresti,Londra si New York va fi suspendat in mijlocul zilei ca sa-i lase pe ei sa-si faca rugaciunea de pranz??
Nu sunt corecta politic ci doar urmasa a lui Hristos,nu as recurge la violenta decat in autoaparare!
Si eu am auzit colegi de birou in Ro spunand bancuri porcoase cu Iisus si nu I-am impuscat! Doamne fereste!
|
Deci: crestinilor "le convine" ce fac "animalele astea de islamisti". De ce nu scrii, ca sa fii echidistanta, si de securistii CIA/NSA/FBI ca sunt "animale"? Aaaa, ti-e frica de aplicarea Patriot Act si vrei sa te aglutinezi sub steagul cauzei oficiale, nu?
Eu am putut sa scriu si de securiciunea noii ordini, si de teroristii islamisti, ca sunt animale, adica metaforic nu au liber arbitru. Tu nu poti, ca deh! frica pazeste bostanaria, pardon, libertatea, sau ce a mai ramas din ea intr-o lume politic corecta.
Ce le mai place femeilor sa se puna la adapost!