Cea mai mare minune care mi s-a intamplat pot sa spun este faptul ca m-am nascut; ca Dumnezeu i-a lumnat mintea mamei biologice sa nu ma avorteze si sa ma nasca, chiar daca am ajuns direct la orfelinat din spital; totusi, m-am nascut. Iar a doua minune de la Dumnezeu, una din nou, foarte mare e ca mi-a trimis 2 parinti mnunati care m-au crescut si care ma iubesc.
Sunt convinsa ca zilnic se intampla minuni in viata tuturor, dar poate nu ne dam seama de toate, sau poate ne dam seama abia dupa un timp.
Viata mea pot sa zic ca e plina de minuni de la Dumnezeu si de foarte multe ori (cred ca chiar de fiecare data chiar) cand am fost pusa intr-o situatie limita sau complicata sau in fata unei alegeri, intotdeauna cand i-am cerut ajutorul lui Dumnezeu, m-a ajutat sa trec cu bine peste tot, respectiv sa fac alegerea corecta.
Doamne iti multumesc pentru fiecare clipa, pentru fiecare persoana care a intrat in viata mea, pentru fiecare greutate; stiu ca absolut toate mi le-ai dat/trimis cu un scop. Multumesc Doamne Dumnezeule!
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|