09.01.2015, 01:23:50
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristirg
-mi-a placut un mesaj postat de cineva pe ortodoxiatinerilor:
"Eu unul nici Dumnezeu să-i ierte, nu pot spune !
O întreagă echipă care hulea de cele Sfinte, de Dumnezeu, de Sfânta Treime, de Duhul Sfânt, prin caricaturile lor, nu cred că e bine să ne rugăm pentru ei !
Au declarat pe fată că vor să schimbe conceptia clasică despre catolicism, să înlături din mintile oamenilor asa zisele preconceptii religioase, asta era taggetul lor ! Lupta dusă la extrem contra lui Dumnezeu !
În vremea lui Arie, părintii ortodoxiei se rugau ca să fie pierdut Arie, că nu mai puteau răbda lupta antihristică din partea unui gunoi ce-L batjocorea pe Mântuitor zilnic !
De altfel, Sf Ioan Gură de aur s-a rugat ca Iulian Apostatul să fie pierdut, si a căzut în lupta cu persii, strigând, M-ai învins Gaileleene. Redactia lor se vor întări si mai tare în această luptă, contra crestinismului, cel mai probabil ! Să hulesti Sfânta Treime, Duhul Sfânt, cu asa patimă si nesimtire, să afirmă apoi că e liberă exprimare... nu , nici Doamne iartă-i nu putem spune, ca si crestini, pentru luptătrii contra Duhului Sfânt ! Dumnezeu să-i lumineze pe rătăcitii ăia de atentatori !"
|
Bine punctat ! Caricaturisti erau niste atei militanti demni de toata mila ... care militau pentru libertatea de exprimare atee.
Corect ar fi fost ca statul francez, garantul libertati de exprimare si al libertatii de optiune religiosa sa nu incurajeze acest tip de atitudine si lipsa de toleranta a caricaturistilor ... si nimeni nu ar mai fi avut nimic cu ei ... dar ce sa vezi, teroristii sunt de vina ca statul francez incurajeaza ateismul sub masca libertatii presei.
Last edited by AlbertX; 09.01.2015 at 01:34:41.
|