View Single Post
Vechi 09.01.2015, 01:15:28
cristirg cristirg is offline
Banned

Data înregistrării: 26.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

-mi-a placut un mesaj postat de cineva pe ortodoxiatinerilor:

"Eu unul nici Dumnezeu să-i ierte, nu pot spune !

O întreagă echipă care hulea de cele Sfinte, de Dumnezeu, de Sfânta Treime, de Duhul Sfânt, prin caricaturile lor, nu cred că e bine să ne rugăm pentru ei !

Au declarat pe față că vor să schimbe concepția clasică despre catolicism, să înlături din mințile oamenilor așa zisele preconcepții religioase, asta era taggetul lor ! Lupta dusă la extrem contra lui Dumnezeu !

În vremea lui Arie, părinții ortodoxiei se rugau ca să fie pierdut Arie, că nu mai puteau răbda lupta antihristică din partea unui gunoi ce-L batjocorea pe Mântuitor zilnic !
De altfel, Sf Ioan Gură de aur s-a rugat ca Iulian Apostatul să fie pierdut, și a căzut în lupta cu perșii, strigând, M-ai învins Gaileleene. Redacția lor se vor întări și mai tare în această luptă, contra creștinismului, cel mai probabil ! Să hulești Sfânta Treime, Duhul Sfânt, cu așa patimă și nesimțire, să afirmă apoi că e liberă exprimare... nu , nici Doamne iartă-i nu putem spune, ca și creștini, pentru luptătrii contra Duhului Sfânt ! Dumnezeu să-i lumineze pe rătăciții ăia de atentatori !"