View Single Post
Vechi 08.01.2015, 18:10:04
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adebebe Vezi mesajul
Suntem o familie din Campulung care, multumita Domnului avem 3 copii toti nascuti prin operatie cezariana. Eu am 38 de ani si o fetita de doar o luna nascuta prin cezariana. Multumim Domnului si Sfantului Nectarie ca ne-a ajutat sa primim acest dar de la Dumnezeu fara sa intampinam probleme fiind la a treia cezariana. Chiar daca medici ne-au tot `certat` pe toata perioada sarcinii, mentionand cat de periculoasa este a treia cezariana tinand cont si de varsta destul de inaintata a mea multumim Domnului totul este in regula. Pot spune ca aceasta a treia cezariana a fost mult mai usoara decat celelalte doua. Multumim Domnului pentru cele trei minuni din viata noastra.
Marire Tie, Doamne, marire Tie!

Imi cer iertare, edebebe, pentru ca n-am raspuns mai devreme postului tau, dar nu l-am vazut pentru ca, probabil, nu am intrat la data postarii tale, iar tu n-ai mai revenit, avand poate mai multe de facut acum.
Felicitari pentru statornicia voastra in apararea vietii si pentru curajul vostru de a va inhama la munca in slujba iubirii.

Mai adaug ca, acum vreo 14-15 ani, am cunoscut 2(doua) femei poloneze care au venit in Romania intr-un un grup de crestini care marturiseau pe Hristos; acele femei aveau una 6(sase), iar cealalta 7(sapte) nasteri, toate prin cezariana, pe care le-au dus la bun sfarsit in numele lui Iisus Hristos, cu toate ca au fost avertizate ca s-ar putea sa aibe probleme de sanatate.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote