Citat:
În prealabil postat de sophia
Am vazut pe alte formuri un obicei foarte bun:
Atunci cand se ajunge cu un fir de discutie la un anumit numar de pagini, se deschide un altul, cu acelasi titlu la care se adauga un numar. La inceputul lui se pune sau nu ultimul subiect sau informatii importante care trebuie sa ramana "in pioneze" mai departe.
Firul vechi insa se blocheaza, ca sa nu mai scrie lumea acolo si sa se intre pe cel nou.
Vad ca aici pe forum nu se face. Eu am incercat cu unul si lumea tot la cel vechi s-a dus.
Iata exemple de fire lungi: Sfintii zilei, firul cu Lucruri frumoase in imagini, firele informative ale lui Cristiboss etc.
Sunt foarte greu de rasfoit si citit.
Ma uitam acum la firul lui Cristi cu Noutati de la Centrul de Presa Basilica. Are peste 300 de pagini. Oare mai citeste cineva acolo?
Azi am vrut eu sa fac fir nou la Sfintii zilei, dar Cristi mi-a luat-o inainte. Nu stiam de fapt daca sa reluam calendarul cu toti sfintii, din moment ce sunt deja trecuti toti.
Trebuie un pic de reorganizare pe forum.
Veniti cu pareri, va rog (adminii si ceilalti). Cristiboss, admin?
|
Contravine regulamentului de fumctionare a acestui Forum , semnat si parafat de Adminul acestui site , domnul Adrian Cocosila , pe care il gasesti aici daca cauti in bulibasala creata de cei care gandesc ca tine .
Se interzice dublarea threadurilor !
Intelegi sau nu ?
Singurul care poate schimba regula este Adminul acestui site , deci te poti adresa in privat cu dorinta ta si daca conducerea acestui site considera ca "problema"ta merita luata in seama va actiona la modificarea regulamentului , pana atunci astepti cu rabdare decizia .
Punct .