OK, Cristiboss, bun si asa. E in regula. Totusi, pot intreba public: fratia ta si prof. Cezar erati prieteni buni. Ce se intimpla cu razboiul asta? No, toti trecem prin momente neplacute spre oribile chiar, dar nu cei de pe forum sunt de vina, ca sa i folosim pe post de saci de box psihic. Nu eu, Mihnea sau Ioan Cezar suntem de vina pentru problemele lui Mihailc, sau pentru ca fratia ta si Ioan Cezar dadurati la recycle bin o veche prietenie.
Bine, in cazul lui Mihail si eu recunosc ca am vina de a ura adinc grupul din jurul revistei 22, si tot ce este autointitulat "societate civila" in tara asta, si care musteste de un pro-occidentalism desantat, manifestind o pauperofobie vecina cu rasismul social, asa ca un tip care vorbeste chiar mei neinteligibil-elitist decat Plesu a devenit, la primul confilict, triggerul revarsarii urii mele impotriva elitelor-care-vorbesc-(chipurile) frumos.
On-topic: pana la urma, orice copil normal isi da seama ca santa claus e "just a marketing myth", ca sa ma exprim in golaneasca limba a trupelor imperialiste de ocupatie, care ne-au adus numai "bunatati", de la Periplaneta sp. la Coke si de la exploatarea gazelor de sist la sufocante sarbatori pagane gen halouin sau velantainsdei.
Evident, la 12 ani stiam ca sunt ai mei, in special maica-mea, responsabili cu cadourile de Craciun. Asa l-am bagat pe mosul obez in rosu in folderul mental unde este si harap alb.
Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 29.12.2014 at 15:13:36.
|