Subiect: Mi-e frica!
View Single Post
Vechi 26.12.2014, 21:58:52
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndIov Vezi mesajul
Multumesc frumos de incurajare. Cand ma intorc in Bucuresti, o sa merg sa ma spovedesc. Unde sunt acum nu mai stau mult. Daca nu imi trece cu spovedania, o sa merg iar la psihiatru.

Ultima tigara am stins-o pe 22 noiembrie. Cu alte substante dubioase n-am treaba (alcool, droguri, nici macar mancare plina de E-uri, ca primesc eco de la tara). Somnul, in schimb, e foarte dereglat, dar am senzatia ca mi-l pot repara singura, rapid. Cu shopping, cluburi si alte alea n-am treaba. Trag tare sa ma pot muta din Bucuresti in Grecia. Deci ori muncesc, ori invat, altceva nu fac in timpul liber. Ce-s alea strasse?

Curiozitatea mea: de unde stii ca-s la Politehnica? Da, am ore si la Leu, dar nu-s la Electronica.
.......:) Văd că te-ai mai liniștit/detensionat, se simte din scrisul tău. Bravo! Slavă Domnului!
Haha, uite ce sunt alea strasse: http://en.wikipedia.org/wiki/Stra%C3%9Fe
Adică să mergi toată ziua la plimbare, pe bulevard, pe unde se fâțâie fițele să caște gura etc. În loc să-ți vezi de treabă. Dar tu, din fericire, zici că tocmai asta faci: muncești și studiezi în timpul liber. Totuși, de relaxat nu te relaxezi? Sport, lectură, audiție muzicală sau orice alte forme de relaxare. Studiezi încontinuu?...
*
Am bănuit că ești la Poli, mi-am făcut mulți ani veacul printre studenții de la Poli și din Leu, am detectat ceva familiar în scrisul tău și am dat cu ipoteza...:) Eu am făcut facultatea la Leu, 5 ani și încă vreo 10 mai apoi am tot viețuit prin zonă. Când eram studenți, seara mergeam deseori la Shorley (sau la Jeg), pe vremea când nu devenise ce-i acum ci era o terasă cu adevărat studențească. Deci știu cultura locului, recunosc stilul....:)
*
După ce te spovedești vei vedea că se vor schimba multe. Va fi mai bine. Scurt și simplu: vei primi putere, adică har. Să ai grijă să nu îl irosești. O să te învețe părintele duhovnic cum să faci.

Doamne ajută!
Reply With Quote