Subiect: anime si manga
View Single Post
Vechi 26.12.2014, 16:03:32
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Interesant mesajul tau, stiu cu ce se mananca animeurile din pacate. Ideea e ca sunt unele animeuri tip animatii ma refer la alea de 2 ore care sunt mult deasupra multor filme, de exemplu uita-te la Grave of the fireflys, e genial, nu stau acuma sa intru in amanunt documenteaza-te si uita-te la el, isi merita nota de pe imdb 8,5. Si eu m-am uitat la animeuri cativa ani, cele mai multe erau romantice si ma uitam la ele ca un disperat, de ce?. Dupa cativa ani am stat si am analizat, ce nevoie avem eu? inima mea se bucura cand dupa lungi tachinari, certuri, scene amuzante si toate cele baiatul si fata se sarutau, atunci era apogeul. Ce nevoie aveam eu? dragoste!, imi doream ca eu sa fiu transpus acolo in acel cadru frumos si sa fiu eu acel baiat. In viata reala nu am avut o prietena niciodata, nu am avut parte de acele momente frumoase, duioase. La fel am uitasem si la bleach batai, actiune, comedie etc, ideea e ca in fiecare anime la care te uiti si care iti place, te regasesti cu ceva de acolo. Eu mi-am dat seama ca ma hraneam cu iluzii si pe de o parte imi placeau si pe de alta imi dadeau unele frustrari, si am zis duca-seeeeeeee :)) dar nu m-am vindecat complet de exemplu anul trecut m-am enervat si am terminat seria yu-gi-oh pentru ca era frustrant il vazusem pana la jumate iar mie nu-mi place sa las lucrurile neterminate, asa ca l-am terminat si am zis, gata cu el!. La Bleach m-am oprit dupa 210 sau 310 episoade seria a mai continuat un pic cu cateva episoade insa unii spun ca in viitorul apropiat se vor mai face si am zis, NU! mi-a luat 2 ani din viata, nu mai vreau, sunt multe lucruri pe care le poti invata si care sunt mai practice in viata de zi cu zi decat un anime. Uite, de exemplu in viitorul apropiat as vrea sa iau seria Dragon Ball si sa o termin si sa o las in trecut, a fost desenul copilariei care nu am reusit sa-l termin niciodata, as vrea sa ma mai uit si la Clannad. Am observat niste chestii la animeurile romantice, au aceleasi cadre in majoritatea serialelor, se iubesc la munte, la mare, langa un parau, se iubesc iarna sau vara, stiu ca suna ciudat dar cam asa e. Si inca ceva, ma enerveaza unele chestii, de exemplu cade un fraier si nu stiu cum face ca e atat de bleg de cade ori cu mana pe fundul domnisoarei sau pe sani sau cade si ii da hainele jos, pe mine ma enerveaza chestiile astea la culme, cat de handicapat poti fi de sa cazi numai acolo, in fine e manipulare grosiera, vor sa starnesca in noi poftele tampeniile astea. Nu stiu cum m-am indepartat de ele, daca iti vine sa crezi nici nu m-am rugat la Dumnezeu sa ma scape de ele, ori am crescut ori m-a luminat Domnul, dar e bine. Cert este ca nu au pic de profunzime in ele, daca vrei ceva adevarat i-a o carte sau un film. Eu am constientizat cat de mult rau imi faceau si asta m-a facut sa ma indepartez de ele. Daca ai ajuns sa constientizezi ca ai o problema, e ceva. Acuma fa un exercitiu si gandeste-te ce nevoie ai si de te uiti la ele.
Bună foarte analiza ta, folositoare împărtășire. Bravo, Marcel-Ionuț, și mulțumiri!
Reply With Quote