View Single Post
Vechi 26.12.2014, 01:35:38
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Critic, dar binevenit. Potrivit temperării avântului în lupta împotriva a ceva ce nouă ni se pare nepotrivit, drăcesc etc, care nu neapărat are legătura cu Moș Crăciun, brad etc. Nu degeaba pr. Arsenie Papacioc spunea pacea e de patru ori mai mare decât dreptatea. Depinde cu ce ochi privim mesajul, în ce stare ne aflăm și cum îl trecem prin filtrul minții și al inimii. Dacă nu apelez la prejudecăți față user, atunci pot vedea mesajul ca pe unul pedagogic, indiferent de limbajul, metodele folosite, dar dacă îl privesc ca pe unul al disputei, adică mă văd mai bun user sau mesajul nu e în acord cu ideie mele, atunci mă simt jignit, indiferent dacă cel care îmi transmite mesajul are sau nu dreptate. Vorbesc de mesajul care face subiectul discuției și nu de orice mesaj lipsit de discernământ.
Asa este!
Ovidiu mi-a luat- o inainte cu raspunsul cata vreme am fost ocupata sa ascult conferintele postate de Paraschiva :)

Daca nu avem prejudecati fata de user atunci mesajul este chiar bun.
Zic pt cine are ,caci eu nu am vizavis de Cezar... Dar nici vizavis de Catalin; amandoi imi sunt frati!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote