View Single Post
Vechi 23.12.2014, 18:24:42
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Cristi eu nu am cum sa sustin vreodata,in calitate de calvin,pozitia unei organizatii ateiste,cu privire la eliminarea religiei.Dar,asa cum spui si tu,si eu sustin sa se gaseasca o solutie pentru ca toata lumea sa aiba libertatea de a alege.Cred ca leguitorii au aceasta obligatie,de aceea sunt alesi si de aceea,nota bene,promoveaza legi avand crucea in spatele lor,fixata pe peretele din spatele prezidiului.Ei trebuie sa tina cont si de vointa majoritatii,ceea ce este normal,si de drepturile noastre,ale minoritatilor.Eu as opta pt scoli confesionale atestate si religie optionala in scolile de stat.Problemele cu scolile confesionale sunt cele legate de costuri in principal,pt ca invatamantul privat este destul de costisitor si nu toti isi vor permite asta.Aici vorbesc din proprie experienta.Cred ca solutia religiei in scolile de stat ramane cea mai buna varianta,ca sa aiba cat mai multi sanse,cu statut de optionala si atunci fiecare poate opta.Aici insa ar trebui aduse imbunatatiri dar sunt sceptic ca acest subiect,al religiei in scoli,este o prioritate a statului.Prin urmare tot familia ramane baza.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 23.12.2014 at 18:26:51.
Reply With Quote