Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia
Foarte bine explicat!
gpalama, ia zi, oamenii-umbra sunt baietii lui Shao Kahn sau sunt crestini?

|
Nu a explicat nimic. A negat posibilitatea unui astfel de adevar/fapte, invocand credibilitatea martorilor. Zero explicatii, argumentatie de tipul "chiar ii crezi pe tiganii aia" ? Multumesc pentru explicatie, spune suficient despre interlocutor.
Si acum sa-ti raspund si la misto-ul tau.
Stii cum raspunde un microbist la o argumentatie logica ? Exact ca tine. Cele 2 linii te aseaza intr-un club al defavorizatilor logicii.
Si atitudinea ta nu este una de "om serios".
Daca ai vreo argumentatie, atunci foloseste cuvinte, propozitii, fraze, logica, argumentatie si nu hahaieli copilaresti/onomatopee.
Teoria conspiratiei ? Vedeti primul episod din "Brainwashing America" si o sa vedeti acolo structurile de control ale lumii si cum functioneaza ele. Plus fotografii si logica elementara de bun simt. Uitati-va si voi pe net si urmariti clipuri facute de oameni iesiti din structurile guvernamentale, care stiu ce se intampla acolo si care este sensul lucrurilor. O sa vedeti cum vrajitorii lor primesc direct de la satana ordine ce sa faca.
Rau imi pare de voi ca nu deschideti macar clipurile alea, sa vedeti si voi dimensiunea lucrurilor.
Chiar credeti ca au scris niste naivi acum 200 de ani pe dolarul us: "In God we trust", iar in stanga este ochiul lui Lucifer, alaturi de o gramada de simboluri satanice/masonice ? Ei cred in ... Dumnezeul lor, adica Lucifer, nicidecum in Dumnezeul lui Israel sau Hristos.
Organizatia "Skulls & Bones", este una ... de binefacere ? Luati un dolar in mana si vedeti cum ei declara ca satana este dumnezeul lor. Iar satana conduce America de ... sute de ani ? Cu scopul... de a supune umanitatea, ca sa i se inchine lui ca ... dumnezeu ? Adica antihrist intronat de o superputere care sa supuna lumea? Conspiratie sau fapte?
Astea sunt epatari copilaresti din partea unor politicieni? care nu fac un semn oarecare, ci organizeaza mana intr-un simbol satanic clar, cu degetele toate asezate corespunzator:
http://www.jesus-is-savior.com/False...s_of_satan.htm
Treziti-va oameni buni, ca stati cu lucrurile in fata, si din cauza grozaviei adevarului refuzati sa le credeti. America este condusa de organizatii oculte satanice, care au raspundit influenta lor in intreaga lume. Iar sensul lor este Antihrist. Si sunt mult mai multi si mult mai puternici decat va imaginati. Directia US este Antihrist. Si ei lucreaza pentru ca oamenii sunt ca voi. Slab informati, dezinteresati total, prinsi in distractia pe care ei o ofera, cu o moralitate decadenta pe care ei au oferit-o, controlati total mental, social, national. Control total al lumii.
Sunt toti in fata voastra, toti aseaza mainile in semnul invocarii si slavirii satanei si voi... sunteti orbi? Pentru ca nu va informati si pentru e atat de coplesitor adevarul incat toti il refuzam.
Rau imi pare de voi ca nu aveti decenta sa deschideti filmele sa va uitati selectiv prin ele...
Si totusi pamantul este rotund, iar catolicii l-au omorat pe G. Galilei, razand de ... nebunia lui.