Am vazut clipurile si multe altele de genul si crede-ma ca pentru faza cu Beyonce se gasesc explicatii (stii, si gatul are muschi, exista photoshop), iar restul, pentru mine sunt tampenie pura; sa fii atat de paranoic sa cauti si sa si "gasesti" semne peste tot... scuza-ma, dar cine face clipurile de genul (ca doar clipuri de genul sunt postate de userii respectivi) cred ca nu au toate tiglele pe casa. Nu-s io mai breaza, dar nici nu macinui macar sa ma panichez. Anticristul oricum va veni, pentru ca asa scrie in Apocalipsa, sfarsitul lunii oricum va veni mai dereme sau mai tarziu, iar noi, oamenii, nu avem cum sa impiedicam asta. La urma urmelor, de ce am vrea sa impiedicam ceva ce va fi dat de Dumnezeu?
Teorii ale conspiratiei sunt destule si chiar nu ma obosesc sa imi pese de ele.
In plus, filmuletele sunt facute tare bizar; se leaga de niste rahaturi care n-au legatura cu nimic. Iar cel cu Jim Carey =)) scuza-ma, dar rad de vreo 10 minute incontinuu.
No offense, but ... nici nu mai zic nimic :)))
Si totusi, unde dovedesc clipurile astea ceva?! Ca s-a trezit unul (ma rog, sunt mai multi), paranoic sa "vada" semne peste tot si sa comenteze aiurea? Asta numesti dovada?!
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
|