View Single Post
Vechi 16.12.2014, 17:33:24
motan25 motan25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.10.2010
Religia: Ortodox
Lightbulb Mariane, roaga-te si Sfantului Efrem cel nou din Grecia

Nu sunt vreu student la teologie ori, in niciun caz, vreun tanar duhovnic. Nu am avut, recunosc, astfel de probleme dar este un sfant, printre altii evident, la care tot ma rog eu. Acesta este sfantul Efrem cel nou, din Grecia, localitateaAttica, Nea Makri, langa Atena, pe muntele Amomon. Nu am fost acolo, la manastirea unde are moastele. Conform celor citite de mine despre el, a fost descoperit de o maica (Macaria) prin vis. Sapand in locul indicat in vis, maica, a dat intr-adevar peste moastele unui sfant (ale sfantului Efrem cel nou).
Acesta si-a dat duhul rapus de chinurile barbarilor, in jurul aniilor 1500; a murit spanzurat, cu capul in jos, cu o bucata de lemn aprins infipta in maruntaie (stomac).
De asemenea, am citit si multe minuni savarsite de acest sfant. A ajutat (si ajuta in continuare) multe persoane care ii fac acatistul. Cei mai multi ajutati sunt cei bolnavi, femeile care vor sa faca copii si nu pot si ajuta la examene; dar nu numai. A salvat si de la sinucidere persoane. Poti citi, de curiozitate, cateva date despre acest sfant.
Eu m-am rugat acestuia (fara ca sa stiu prea multe despre minunile si viata acestuia) si am fost ajutat; cand am citit mai in detaliu am ramas putin mirat deoarece mai ajutase si pe altii in probleme foarte asemanatoare.
Incearca; roaga-i-te; poate iti arata calea luminata.
Acest sfant nu doreste ca cei ajutati sa tina pentru ei ajutorul primit; tocmai din acest motiv ti-am scris despre el. Poate chiar te ajuta. Familiile, necazurile si nefericirea (pe langa boli grave si examene grele) sunt "specialitatea" sfantului.
Cu multa caldura, Dragos din Iasi, 25 ani.
Reply With Quote