View Single Post
Vechi 15.12.2014, 18:13:39
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarianBv Vezi mesajul
Buna seara!
Nici nu stiu cum sa incep sau ce sa cer ...informatii...sfaturi...nu stiu stiu doar ca am nevoie dde ajutor,pt ca pierd controlul si am ganduri de sinucidere..
Cea ce ar fi normal..

Draga Marian, problema ta e grea si complexa si nu stiu cat se rezolva pe un forum. Niste povete generale sunt:

1. Cu tatal tau - am vazut oameni care au luat-o razna de la vraji. La mormantul parintelui Ilie Lacatusu din Bucuresti mai vezi asa ceva. Cineva trimite demonul in casa lor si demonul chinuie intreaga familie. Poate pentru pacate mari, avorturi, sau trimis.

2. Sunt 2 probleme aici din ce zici:

A. Traiesti in pacate mari si ai o viata in afara Bisericii. De aici si chinul mare si tulburarea enorma de la diavol. Ti-a zis-o si preotul respectiv. Biserica in primul rand.

B. E posibil sa te fi si imbolnavit si sa ai depresie, asa cum a zis si Mihnea.

Trebuie sa faci asa: OBLIGATORIU

1. Sa mergi la o manastire si sa te spovedesti si sa vorbestsi cu un preot, sa-i zici tot ce ai pe suflet.

2. Incepe sa te rogi incepand cu seara asta. Eu iti zic sa citesti Paraclisul Maicii Domnului in fiecare zi de acum inainte, cel putin 40 de zile, pana se linistesc lucrurile.
Si iti dau cuvantul meu ca se vor linisti.
Ai pe net rugaciunea.

3. Mergi la un psihiatru, sa verifici daca nu esti in depresie.

------------------------------------

In incheiere: am vazut la psihiatru un baiat EXACT CA TINE. Mergea in viata prin santuri, jocuri de noroc, distractie, bautura. Si s-a demonizat rau de tot, era chinuit de diavoli, dar nu stia asta.

Ajunsese la psihiatru pentru ca avea crize epileptice pe strada, sau un fel de epilepsie. Isi inghitea limba.
Acasa nu putea sa stea pe balcon, zicea ca e cineva care ii zicea si il impingea de pe balcon sa se omoare.
Nu mai stia ce e cu el baiatul asta, desi simpatic.

Problema ta este viata dezordonata, si dracii pe care ii ai in gramezi dupa tine. Scapa de viata dezordonata si te spovedeste si se vor linisti lucrurile.

Sunt si altii ca tine. Vezi in viata Sf. Efrem un baiat care dupa multe droguri, a venit diavolul in casa la el si-i zicea sa se sinucida. Ii aparuse in fata.

Ia si te roaga cum ti-am zis si o sa se repare lucrurile.

Zi-ne si noua cine era preotul de la Brasov. Si mai du-te la el, pentru ca sunt putini ca el in Romania.

Last edited by gpalama; 15.12.2014 at 18:16:26.
Reply With Quote