Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Stii, nu toti oamenii sunt ideali si "asa cum AR trebui"; iar cand ai de ales intre a ajuta pe cineva, mai ales parintii si a nu o face ca nu te lasa sotul, eu cred ca orice om normal la cap alege sa ajute intr-ascuns. Cum ziceam, mai ales ca e vorba de proprii parinti si sotul e un zgarcit notoriu cand vine vorba de bani si lucruri materiale.
Gpalama, aia 5-10 lei n-o sa se vada, mai ales in cazul ei (din ce am inteles are o situatie materiala mai mult decat modesta, chiar buna).
Daca ii zice barbatului si de 10 lei, tipul ar putea bine-mersi sa nu ii mai dea bani pe mana, sa o suspecteze tot timpul etc. (in cazul in care el nu e de acord, si am inteles ca el e pe principiul "fiecare sa se descurce, pe mine nu ma intereseaza") si sa nu-si mai poata ajuta parintii nici cu acea suma. Nu mi se pare corect pentru nimeni si la fel si eu, as face-o intr-ascuns; asa nu-mi stric nici casa si nici nu-mi las parintii cu greutati materiale din cauza barbatului zgarcit.
Florentina, sora ta gandeste foarte bine. Eu personal am tot respectul si stima pentru dansa si nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca mai exista persoane ca ea, care gandesc la rece si iau decizia corecta.
|
Asta este o capcana diabolica,sa crezi ca minciuna va triumfa si ca nu se va afla!
Din contra,nu ai nici o garantie ca poti sa-ti pastrezi" casa"cu minciuni!
Intr-un fel asta arata si lipsa de respect vizavi de sot/sotie si o atitudine imatura in tot cazul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|