View Single Post
Vechi 12.12.2014, 21:48:02
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Cei din neamul meu nu si-au castigat bunurile luand cu forta de altii,sau omorand,sau torturand.Si-au castigat prin munca grea,incepand de jos,de mici copii pt ca cei dupa ei sa aiba sansa unor studii si a unei vieti mai bune.Au cunoscut toate privatiunile posibile,au fost oameni simpli la origine.Mai mult,la fel ca strabunicii celor mai multi de pe acest forum si-au castigat o bucata de pamant murind in Primul Razboi Mondial,pentru tara asta si Regele le-a dat strabunicelor mele un pogon de pamant fiind vaduve de eroi de razboi.Au platit cu sange pamantul lor.Si pentru ca bunicii mei,copii lor,nu au vrut sa renunte la libertatea,credinta si munca castigata de parintii lor,pt care au platit,au fost torturati,inchisi,li s-a luat tot iar un frate al bunicului meu dinspre tata a fost impuscat la marginea drumului pt ca s-a opus bolsevicilor.Pe restul doar i-au torturat,schilodit,inchis ani de zile,iar pe copii lor,precum pe mama mea,i-au chinut o viata intreaga pt ca nu s-au dezis de parintii lor.

Nu-mi tine lectii Theo ca nu ai dreptul acesta.Nu ma intereseaza ,,reazlizarile"lor cladite pe crima si oroare.Niciodata nu ma voi dezice de cei din neamul lor si niciodata nu-i voi accepta pe comunisti.Dar,spre diferenta de ei,eu ma opun doar sustinand convingeri in mod pasnic,nu pledez pt anaihilarea lor fizica,sau de orice alt tip,pt ca asa ceva era modul lor ticalos si nu drumul celor din neamul meu.Mereu voi fi contra minciunii ideologiei lor ateiste,nimic nu se va schimba,pana la capat.Credinta mea este ca Dumnezeu va face dreptate victimelor lor si judecata Lui mai presus de a mea.Mai mult cred ca Dumnezeu,in mila si puterea Lui,ne-a ridicat iarasi de unde ne aruncasera ei.Singura oranduire perfecta este Imparatia Lui care intr-o zi,dupa ce Domnul se va intoarce sa judece vii si mortii,se va asterne pe tot pamantul si nu va mai avea sfarsit.Orice lacrima,orice durere si orice suferinta,moartea insasi vor fi biruite.Asta este speranta cu care si-au infruntat tortionarii cei din neamul meu,asa voi face si eu.Daca tu vrei sa-i sustii este treaba ta dar vom fi pe doua drumuri care se vor ciocni mereu.Dumnezeu sa ne lumineze pe fiecare.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.12.2014 at 22:02:07.
Reply With Quote