Subiect: ADEVARATA IUBIRE
View Single Post
Vechi 19.01.2008, 20:21:45
yuriko yuriko is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.09.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de urzicuta
parca as citi din revistele pentru femei articole despre iubire,sfaturi si retete de fericire..si alte aiureli.Iubirea.......citez "intr-o relatie e cineva care iubeste mai mult"...ce noutate!fiecare om iubeste in felul lui,unii mai patimas decat altii,iubirea adevarata si curata este doar pentru Hristos.In rest noi punem patima,fie ca e vb.de iubit,sot sau copii.Sa nu veniti sa-mi spune-ti acum ca iubirea voastra este atat de curata,lipsita total de patima ca nu va voi crede.Povesti de adormit copiii.Iubirea inseamna sa ierti,sa fii bun,sa nu astepti rasplata,..are Sf.Apostol Pavel o definitie perfecta pentru iubire.
IUBIREA ptr Hristos este o ibire pura lipsita de prejudecati. daca am face asta cu adevarat cu totii inseamna ca ar trebui sa fim sfinti, ceea ce este imposibil. Iar daca atat de mult sustii ceeea ce spui tu de ce nu urmezi aceea cale? Iar daca ar fi asa asta er insemna si sacrificiu asa cum a facut El ptr noi, dar tu ai putea? Eu una nu cred si mai ales intr-o societate ca asta sa faci asa ceva, asa ca nui mai judeca pe altii si mai bine le-ai da un sfat sau o parere.
Reply With Quote