View Single Post
Vechi 05.12.2014, 18:34:22
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Eu sincer nu stiu ce scrii tu aici si nici cum merg aceste farmacii veterinare in Romania,pe baza a carui protocol...
Din ce scrii reiese ca oamenii vin sa cumpere medicamente fara reteta,cerandu-ti sfatul si autoritatea de a pune diagnosticuri banuite pt ca nu aduc animalele cu ei...
Cum vine asta fratilor?
Vin sa te consulte pe tine,sa obtina un diagnostic pe baza unor descrieri subiective ca mai apoi sa purceada la cumpararea unui medicament ???

Pai in primul rand,magazinul vostru nu elibereaza pe baza de reteta?
Daca da,de ce mai au treaba sa te consulte suplimentar pe tine?
Daca nu,vi se pare normal sa eliberati medicamente asa dupa descrierea simptomelor a caror animale nu v-au trecut pragul?

Cine a mai pomenit asa ceva? In mod normal voi ttebuie sa eliberati medicamente pe baza de reteta cu exceptia unor suplimente care nu au acelasi regim cu medicamentele de sinteza.
Uite un exempli:catelul parintilor mei care este batran ,a inceput sa tuseasca...tuse banala!
Sa presupunem ca mama mea ar fi intrat in magazin sa ceara ceva despre tuse la caini!
Ce i-ai fi recomandat?

Apropos ,dupa consultul de specialitate parintii mei au aflat ca Jessie are insuficienta cardiaca...nicidecum probleme legate de caile respiratorii...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote